Servicii

Servicii face parte din Pagini

Echipamente spalatorii auto ofera clienilor o gama larga de echipamente de curatenie profesionale si acccesorii ce pot fi utilizate in spatiile comerciale si rezidentiale. T

Echipamentele  profesionale  de spalat pardoseli si echipamentele profesionale pentru maturat  curata in profunzime, chiar si in locurile greu de ajuns prin metodele clasice, eliminand cele mai dificile pete, murdarii, riziduuri chimice. Sunt usor de utilizat pe toate suprafetele, datorita accesoriilor special concepute si patentate pentru diverse aplicatii.

Firma noastra va fi mereu aproape de dorintele dvs. pentru a va propune cea mai buna solutie pentru aplicatia dvs.
Ne vom bucura sa primim comanda dvs. si va stam oricand la dispozitie pentru a raspunde la eventualele dvs intrebari suplimentare si pentru a va oferi  consultanta fara nici o obligatie.

Methodologie

TOP JET SERVICE pune la dispozitia clientilor sai, o gama larga de masini si echipamente, cu scopul de a rezolva orice fel de probleme legate de curatenie industriala si curenta pe orice tip de suprafata.

TOP JET SERVICE este in permanenta atenta la servicile oferite pentru clientii sai prin  pregatirea tehnica a personalului propriu.

OP JET SERVICE este partenerul ideal pentru furnizarea de echipamente si accesorii pentru curatenia industriala si casnica, oferindu-va: aspiratoare industriale, curatatorii de inalta presiune, masini speciale, detergenti, accesorii etc.

De ce noi

  • Calitatea produselor
  • Preturi competitive
  •  Clienti multumiti
  • Timp scurt de livrare
  • Servicii rapide de asistenta
  • Personal calificat
  • Colaborare cu producatori internationali

Servicii

VERIFICARE

la sediu dumnevoastra pentru identificarea nevoilor

RECOMANDARI

cu privire la alegerea masinilor / echipamentelor de care aveti nevoie.

DEZVOLTAREA

celor mai bune estimari posibile pentru garantarea satusfactiei la eventuala cumparare.

ASISTENTA

Oferim suport tehnica profesional si eficient, indispensabil pentru o firma puternica pe piata.

REPARATII

Personalul nostru este compus din profesionisti cu o cunostrere profunda a masinilor de curatare ce lucreaza cu toate tipurile de masini..

PIESE DE SCHIMB

TJS ofera servicii de reparatii cu piese de schimb originale pentru fiecare masina sau echipament ..